Kampionët e topit që humbën duelin me kilogramët

Janë shumë futbollistë të kaluarës dhe të tashmes që përveç përballjes me kundërshtarin në fushë, më parë duhet të luftonin me veten e tyre.  Beteja me kilogramët, me peshën e tepërt në trup,  ka përfshirë futbollistë të vitrinës, kampionë të mëdhenj si “El Pibe”, Maradona , apo fenomeni brazilian Ronaldo, që sapo mbërriti në fund

Vazhdoni leximin →