Shkëndija e Tetovës, shqiptarët e Zvicrës dhe Pero Pejiç!

Histori shqiptare në Maqedoni, histori shqiptare në Zvicër, dhe histori kroato-shqiptare në Kroaci. Shkëndija e Tetovës kryeson bindshëm kampionatin maqedonas edhe pas fitores 6-1 në fushën e ekipit tjetër shqiptar, Renovës së Xhepishtes. Dy gola nga Besart Ibraimi, dy nga Ferat Hasani, një nga Stenjo Zhunior dhe një tjetër nga Shefit Shefiti krijuan diferencën dhe

Vazhdoni leximin →