Bajerni mund të jetë më i forti, por nuk është “mbret” i pasimeve!

Në fund të fundit, kjo nuk të jep kampionate dhe fitore, por gjithsesi tregon një lloj përgatitjeje profesionale. “Kiker” bën një renditje të lojtarëve që pasojnë më mirë në kampionatin gjerman, dhe përfaqësuesit e Bajernit nuk është se shkëlqejnë. Kampionët dhe kryesuesit e Bundesligës kanë vetëm një përfaqësues me 18 lojtarëve më të mirë, dhe

Vazhdoni leximin →