Tokyo 2020, Bach optimist për praninë e publikut në evente

Lojërat Olimpike po afrojne dhe pasiguria e krijuar nga pandemia coronavirus i mban të hapura disa tema në lidhje me organizimin e tyre. Por pavarësisht kësaj, kryeministri japonez Yoshihide Suga dhe presidenti i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, Thomas Bach janë shprehur optimistë përsa i përket pranisë të tifozëve në impiantet sportive ku do të zhvillohen garat

Vazhdoni leximin →