NBA, duel i madh në distancë Lebron Xhejms-Luka Donçiç

U desh prania e tij në parket që të shmangej një humbje thuajse e sigurt. Personaliteti i basketbollistit më të mirë të epokës sonë, Lebron Xhejms, bëri që Lejkërsat të fitonin një ndeshje, në të cilin ishin në -20 pikë në një moment të caktuar. Lebroni shënoi 28 pikë ndaj Memfisit, në një tjetër paraqitje

Vazhdoni leximin →

Bundesliga pret një tjetër Bekenbauer, nipin Luka!

Është vetëm 18 vjeç dhe ka kaluar me sukses provën tek Hanoveri. Quhet Luka Bekenbauer, dhe mediat gjermane sqarojnë menjëherë se është nipi i “Perandorit” Franc Bekenbauer. Trajneri Horst Helt (Heldt) e lavdëron Lukën. “Ishte një javë e mirë prove, tashmë të dyja palët e njohin mirë njëra-tjetrën”. Luka Bekenbauer u stërvit, sidomos i vëzhguar

Vazhdoni leximin →