Lovreni akuzohet për këngë naziste në festën e Kroacisë

Janë disa shprehje të krijuara me qëllimet më të mira, dhe janë padyshim shumë të bukura. Si mund ta cilësosh ndryshe një thirrje “Për Atdheun jemi gati”? Gjithsesi, për fat të keq, kjo ka marrë një kuptim të keq gjatë historisë, saktësisht gjatë periudhës së Luftës së Dytë Botërore kur ka qenë shprehja dhe himni

Vazhdoni leximin →

Kampionët e Formula 1 sulmojnë Maks Verstapenin

Është kampion i dyfishtë i botës, dhe piloti më i mirë i dy viteve të fundit. Nuk ka asnjë dyshim për Maks Verstapenin, veçse ajo që ndodhi në Çmimin e Madh të Brazilit në Interlagos krijoi polemika dhe solli kritika dhe akuza. Në momentet e fundit të garës, piloti holandez mori urdhër nga skuadra e

Vazhdoni leximin →