Në Itali nis “gjyqi” për klubet që dëmtuan kombëtaren

Ashtu si Gjermania, edhe vendi në Apenine krenohet shumë për ekipin përfaqësues. Ndryshe nga Anglia apo ndonjë shtet tjetër, në Itali ngjyra e kaltër i përket çdo shtëpie, çdo familjeje, dhe “La Nazionale” është e të gjithëve. Për këtë arsye zhgënjimi për eliminimin nga Botërori është tepër i madh, thuajse një “zi kombëtare”. Menjëherë pas

Vazhdoni leximin →