A munden “Vëllezërit Splesh” ta fitojnë një tjetër titull me Golden Stejtin?!

Kanë krijuar një “dinasti” siç thonë në NBA. Stefën Kërri dhe Klej Tompson janë “shtyllat” e Golden Stejtit që doli kampion në basketbollin amerikan në 2015, 2017 e 2018. Pikërisht kjo dyshe, e mbiquajtur “Vëllezërit Splesh” (Splash), po e udhëheq ekipin drejt një tjetër titulli, që do të ishte një mrekulli. “Luftëtarët” u kualifikuan për

Vazhdoni leximin →