Gjyqari i propozon martesën basketbollistes gjatë ndeshjes

Ishte finalja e kampionatit të basketbollit për femra të Malit të Zi kur ndodhi diçka e rrallë. Një nga arbitrat u ul në gjunjë dhe i propozoi për martesë njërës prej basketbollisteve të ekipit vendas, Buduçnostit. Stefan Vukoviç i propozoi Violeta Lazareviçit, ndërsa ndeshja ishte duke u luajtur, dhe po transmetohej direkt në televizion. “Nuk

Vazhdoni leximin →