Championsi i Napolit? Garanci është së pari karakteri i Gatuzos!

Me presidentin e klubit trajnerët e kanë të vështirë të shkojnë mirë, dhe kështu ka ndodhur me Rejën, Sarrin, Benitezin, madje deri diku edhe me Ançelotin, ndërsa nuk bën përjashtim as Xhenaro Gatuzo. Gjithsesi, legjenda e Milanit është nga ata luftëtarë që nuk tërhiqen kurrë, edhe nëse janë të destinuar të humbasin. Napoli i “Ringios”

Vazhdoni leximin →