Viktor Uembanajama bëhet gati për NBA-në!

Basketbollisti adoleshent nga Franca do të zgjidhet këtë verë nga një ekip i ligës më të fortë të botës. Viktor Uembanajama është njeriu i momentit në sportin e koshit, edhe pse në NBA e kanë mendjen tek finalet e konferencave, Denver-Lejkërs dhe Boston-Majemi. Ylli që është mbi 2 metra e 20 centimetra, ka talent të

Vazhdoni leximin →

Uembaniama mund të jetë dominuesi i ri i NBA-së!

Ende nuk është pjesë e kësaj lige, dhe është mjaft i ri për t’u lavdëruar shumë. Viktor Uembaniama (Wembanyama) është një basketbollist 18-vjeçar francez që po pritet me kërshëri të madhe të bëhet pjesë e NBA-së dhe gjerësisht mendohet se ai do të jetë numri 1 i përzgjedhjeve (draftit) të vitit të ardhshëm, 2023. Shtatlartë

Vazhdoni leximin →

Nica, a mund te jete perralla franceze e ketij sezoni

Maria Baloteli e “zgjoi” talentin e tij te Nica që, shumë mirë, mund të bëhet Lester Siti francez, në këtë sezon, duke luajtur një futboll ëndrrash dhe duke pasur një formë të pazakontë. Pas 18 raundeve të zhvilluar, tabela e kampionatit francez duket e pazakontë, pasi e para është Nica me katër pikë më shumë

Vazhdoni leximin →