Pogba, shtëpinë e gjete në Mançester, gjej edhe ..spektaklin

Paul Pogba ka blerë një shtëpi të jashtëzakonshme në Manchester dhe tani ka arsye të jetë ndryshe.

Ylli i francez, Paul Pogba ka blerë shtëpi të re në Manchester, e cila i ka kushtuar më shumë se sa 3 milionë euro.

Shtëpia e tij është super luksoze, e cila ka hapësirë të mjaftueshme dhe të gjitha gjërat e nevojshme për të dhe familjen e tij.