Kumani vjen në Barcelonë, por “blaugranët” e humbën sezonin!

Ndonjëherë gjithçka mblidhet “lëmsh” dhe asgjë nuk shkon mbarë. Padyshim që “peshku qelbet nga koka”, dhe koka në “Kamp Nou” është presidenti Bartomeu, bashkë me njerëzit e tij kryesorë, ndërsa gjatë janarit pati disa refuzime që ndikuan për keq. Ksavi Hernandez nuk pranoi të merrte timonin e skuadrës së Barcelonës, e po ashtu Ronald Kuman,

Vazhdoni leximin →