Kasano në qiell të shtatë: Artur fenomen si Ksavi!

Ka edhe bomba false, ka edhe komente  tymuese, por ka edhe fishekë që nuk janë manovre në emisionin “Bobo TV’, të drejtuar nga ish-sulmuesi  i njohur Kristain Vieri. Dhe një nga personazhet më kontraversë  është Antonio Kasano, të cilin e quanin talent , por problematik kur luante sulmues.  Tani në rolin e opinionistit duket se

Vazhdoni leximin →