Do ta fitojmë Europianin apo Europiani na ka fituar…

Jemi Shqipëria dhe nuk na ndalon kush të ëndërrojmë.. pa kufi ! Edhe pse të gjithë festuan bashkë një kualifikim të bujshëm, tani që po fillon Europiani, jemi ndarë para “tortës”. Më modestët thonë se do ta shijojmë Europianin siç thote  slogani në Olimpiadë, ku mjafton të marrësh pjesë dhe nuk ka rëndësi vendi në

Vazhdoni leximin →