Në zemër të Kombëtares është Silvinjo, në foto..presidenti

Shikoni foton zyrtare të Kombëtares! Mu në zemër të saj është vendosur presidenti Duka, dhe vija e mesit të fushës kalon poshte  këmbëve  te  tij dhe jo tek trajneri Silvinjo. Mund të jemi  i vetmi ekip finalist , i cili  nuk arriti të bëj një foto natyrale , ku futbollistët të pozojnë vetëm me trajnerin. Mirë 8 vite më parë, kur presidenti zaptoi “derbin e  meritës” me De Biazin, po pse e lajthit   mëndja edhe këtën herë…

Një nga mrekullitë e këtij sezoni , për të cilën pak flitet, është se Silvinjo i dha përmasa te reja  rolit të trajnerit të Kombëtares. Nuk kishte ndodhur kurrë më parë,  ku të gjithë të kemi një mëndje se heroi  special i Kombetares  nuk është më  sipër në zyrë, nuk është as në fushë, por aty ku duhet te jete..  i ulur në stol!

Pyetja që bëjnë kundërtarët tanë grup, të parët italianët :  a do të vazhdojë “samba” e Silvinjos dhe në Gjermani apo “trofeu” ishte kualifikimi? Sido që të ndodhë, e bardha apo e zeza në një grup të trazuar keq nga fati, këtë herë jemi togëzuar  me këmbët në tokë dhe nuk fluturuam me dron si 8 vite më parë..

sfidanti.al