Italianët këmbëngulin: Ferari ka probleme të mëdha

Në kryesinë e klubit të Ferrarit, bëhen përpjekje që t’u shmangen thënieve se Formula 1 e sezonit 2017 ka qenë problematike edhe para fillimit të provave dimërore. Shenjat e para, në fakt, u konstatuan gjatë javës së shkuar në Torino, ku përfaqësuesit e ekipeve të Formulës 1 morën pjesë në ceremoninë e promovimit të furnitorit

Vazhdoni leximin →

Berni Eklstoun: Në Ferrari ka shumë italianë!

Bosi i madh, Berni Eklstoun, thekson se për gjendjen e keqe te Ferrarit fajtore kryesore është kryesia e tanishme e tij që përbëhet, kryesisht, me njerëz nga Italia që, sipas tij, nuk kanë atë nivel profesional që të realizojnë ndryshimet dhe reformat e duhura. Gjatë tre viteve të fundit, Mercedesi ka dominuar, në një shkallë

Vazhdoni leximin →

I biri i Shumaherit do të konkurrojë në Formulën 3

Mik Shumaheri, i biri i kampionit të shtatëfishtë të Formulës 1, Mihael Shumaher, i është bashkuar ekipit Prema Poëerteam që merr pjesë në kampionatin evropian të Formulës 3, i bëri të ditur vetë Miku portalit ftj.com. “Kalimi në Formulën 3 është një hap ideal për mua, ndërkohë që  unë mezi po pres që të fillojë

Vazhdoni leximin →