Një çmim për shefin! Po për flamurin, ç’do bëjmë..

Fjalët e presidentit Duka, me rastin e çmimit “Mirënjohje”  në Kosovë, nuk mund të kalonin pa lënë gjurmë: “ Futbollistët të mos na fusin në konflikt me Kosovën.  Kemi punuar edhe natën për të nxjerrë minutat e futbollistëve, që kanë luajtur në të kaluarën me Shqipërinë dhe zgjodhën për të luajtur Kosovën”.  Fjalë që kanë

Vazhdoni leximin →