“Sëmundja” e Juventusit: 7 ndeshje, asnjë fitore me të mëdhatë!

Dushan Vlahoviç mund t’i ketë dhënë “krahë” “Zonjës së Vjetër”, dhe ka ato “karakteristika që na mungonin” (siç thotë Alegri). Gjithsesi, barazimi i shpëtuar me vuajtje në Bergamo tregoi se Juventusi i sotëm ka një problem, një “sëmundje” siç e quajnë mediat italiane. Ish-kampionët nuk fitojnë dot ndaj kundërshtarëve të mëdhenj, pra ekipeve të vendeve

Vazhdoni leximin →