La Liga, klubet mund të aplikojnë 5 zëvendësimet dhe grumbullimet me 23 lojtarë

FIFA me rastin e rikthimit të aktiviteteve futbollistike, autorizoi në mënyrë të jashtëzakonshme për shkak të pandemisë klubet që të marrin 23 futbollistë për ndeshjet e tyre dhe të aplikojnë rregullin e 5 zëvendësimeve në ndeshjet zyrtare. Këto masa do të mund të aplikohen edhe në sezonin 2020/21  që në Spanjë nis këtë fundjavë. Federata

Vazhdoni leximin →