Historia e bamirësisë së Tuhelit dhe e drejta për t’u kuruar

Në SHBA ka një kulturë të tillë që nëse një pacient ka nevojë për ndërhyrje dhe nuk i ka mundësitë financiare, atëherë spitalet (që përgjithësisht janë private) gjejnë donator të ndryshëm. Natyrisht, kjo është më mirë sesa t’i thonë pacientit “vdis përderisa nuk i ke paratë”, dhe donacionet mbulojnë edhe operacione që shkojnë 100 000

Vazhdoni leximin →

Një Lamborghini për Papën, do të shitet në ankand

Kompania e famshme e prodhimit të makinave sportive, Lamborghini i bëri një dhuratë unike Papa Françeskut bëhet fjalë për modelin e vecantë të makinës, Huracan dhe kjo ndodhi përpara takimit  të Atit të Shenjtë me drejtuesit më të lartë kësaj kompanie. Makina mbi të cilën Papa firmosi autografin e tij  do të dalë në ankand

Vazhdoni leximin →