Një Lamborghini për Papën, do të shitet në ankand

Kompania e famshme e prodhimit të makinave sportive, Lamborghini i bëri një dhuratë unike Papa Françeskut bëhet fjalë për modelin e vecantë të makinës, Huracan dhe kjo ndodhi përpara takimit  të Atit të Shenjtë me drejtuesit më të lartë kësaj kompanie.

Makina mbi të cilën Papa firmosi autografin e tij  do të dalë në ankand në Sotheby dhe të ardhurat që do të përfitohen do të shkojnë në bamirësi për llogari të Fondacionit të  Vatikanit ‘Ndihma e Kishës që vuan’ për rindërtimin e Piana di Ninive.

Sfidanti.al