Bellingham me markë të personalizuar atletesh

Bellingham si Michael Jordan, ose e thënë ndryshe, Adidas si Nike. Të gjithë e njohin linjën e produkteve Air Jordan, lidhur me ish-basketbollistin e Chicago Bulls. Epo, Adidas, një konkurrent i drejtpërdrejtë, thuhet se po përgatit një markë të re për Jude Bellingham. Stilizimi i festës ikonë me krahët hapur të mesfushorit të Real Madridit, në

Vazhdoni leximin →

Adidas prezanton ‘Uniforian’: Ja topi I Evropianit të 2020

Adidas bën prezantimin e topit zyrtar të Kampionatit Evropian të Futbollittë vitit 2020. Do të quhet  ‘Uniforia’ dhe është ndërthurja e fjalëvve bashkim dhe eufori, dy elementë kyc të evenimentit më të rëndësishëm evropian të vitit të ardhshëm. Për krijimin e këtij  topi, frymëzim ishte vlera që ka përfshirja që do të jetë në qendër

Vazhdoni leximin →