‘I padisiplinuari’ Cassano; tërhiqet nga futbolli, shkak nostalgjia për familjen?

Antonio Cassano një talent i padisiplinuar për shumë kohë befasoi të fgjithë në Itali teksa deklaroi tërheqjen nga futbolli i luajtur. Dhe e gjithë kjo ndodhi vetëm pak ditë pasi kishte nënshkruar kontratën me Veronën. Tashmë 35 vjeçar, FantAntonio mendohet se vendosi të braktisë këtë sport për shkak të nostalgjisë që ndjen për familjen e

Vazhdoni leximin →