Si debuton Ronaldo në Kupën e Italisë? Me … tren!

Nga Torino në Bolonjë mund të mos jetë shumë larg, rreth 330 km, por gjithsesi nuk është aq normale që një skuadër futbolli, supermilionere, të mos marrë aeroplanin për të shkuar. Drejtuesit e Juventusit menduan se do të ishte më mirë që yjet e ekipit të udhëtonin me tren, dhe kjo në bazë të një

Vazhdoni leximin →