Klaudio Ranieri  pasues i Benitezit te Njukaslli?

Megjithëse shumë mediume në Angli përmendnin emrin e Zhoze Murinjos si trajner të ardhshëm të Njukasllit, zhvillimet kanë marrë rrugë tjetër dhe tani, sikurse vë në dukje “Skaj Sports”, në stolin e drejtimit të “çafkave”, siç e quajnë ndryshe Njukasllin, do të mund të ulet njeriu që bëri para dy vitesh të papriturën më të

Vazhdoni leximin →