De Biazi ynë më i mirë se trajneri i Italisë? Politika driblon..pa top

Në prani të shumë personaliteteve dhe diplomatëve, trajneri i kombëtares shqiptare të futbollit, Gianni De Biasi u vlerësua nga shteti italian me “Urdhrin e Yllit të Italisë”, i cili iu dorëzua nëpërmjet ambasadorit të Italisë në Tiranë, Alberto Kutilo. “Nuk është trajneri ai që bën golat, por De Biasi arriti para nesh, para politikës, që

Vazhdoni leximin →

Partizani fiton titullin… sipas kryeministrit Rama

Të gjithëve u është krijuar përshtypja, që për të shkurorëzuar Skënderbeun është shumë e vështirë, qoftë edhe për faktin, se jo të gjithë titujt janë një meritë e pastër e korçarëve vetëm, për çka bënë në fushën e lojës. Por ky sezon mund të jetë ndryshe. Partizani e ka fituar tashmë një trofe, megjithëse janë

Vazhdoni leximin →