Topi i Kajehon-it dhe thumbimet e javës

Vilar ( presidenti i Spanjës): ” Me Shqipërinë jam ndeshur për halle të ndryshme, sidomos kur kanë patur nevojë, por kur të jemi përballë në fushë…nuk ju ndihmoj dot” De Biazi ( trajner i Kombëtares): “Që do të parkojmë një autobus para portës nuk diskutohet, por do të jetë edhe pa…rrota” Andi Lila ( mbrojtës

Vazhdoni leximin →