Fetel ‘I droguar’ me marijuanë: Ndjeva aromën në pistë

Sebastian Fetel, nën efektin e lëndëve narkotike…Në Austin I regjistrua një prapaskenë kurioze me pilotin e Ferrarit që duket se ndjeu aromën e Marijuanës në pistë teksa po drejtonte makinën e tij FS90. Gjatë një interviste të tij, 4 herë kampioni I botës pyeti gazetarin: ‘Këtu në Teksas, marijuana është legalizuar?. Në fakt në Teksas,

Vazhdoni leximin →

Mik Shumaher e thotë qartë: Kam raport special me Fetelin

Mik Shumaher del nga kornizat e garave sportive dhe  flet për aspekte më personale teksa e cilëson Sebastian fetelin si një baba dhe Ferrarin si familjen e tij. Djali I 7 herë kampionit të botës, Mikael Shumaher nuk I kursen vlerësimet maksimale për pilotin gjerman të Kokëkuqes italiane. ‘Besoj se cfarë ishte babai im për

Vazhdoni leximin →