Ja pra, që Dibala shkon tek Interi dhe Ikardi tek Juventusi

Kur diçka kërkon ta heqësh qafe, të mos e kesh me vete, bën ç’mos që ta largosh. Kështu edhe për futbollistët dhe klubet i dinë mirë interesat e tyre. Mënjanë batutat, përbetimet dhe raportet prej tifozësh, pasi futbolli funksionon ndryshe, mbi bazë të harmonisë së brendshme të skuadrave dhe të ekulibrave financiarë e sportivë. Interi

Vazhdoni leximin →