Juve, çështja “Suarez” nuk është “Kalçopoli”, kënaqu me Moratën dhe … Dibalën!

Katërmbëdhjetë vjet më parë po, që ndodhi një “kataklizmo” dhe “Zonja e Vjetër” përfundoi në kategorinë e dytë, e iu hoqën dy tituj. Ishin përgjime të tjera telefonike ato që sollën katastrofën, ndërsa u zbulua roli i Luçiano Moxhit, por edhe i Betegës dhe Xhiraudos, ndërsa telefonatat e përgjuara sot për Luis Suarezin janë të

Vazhdoni leximin →