Çfarë dueli i hidhur fjalësh mes Mejuedhërit dhe Pakiaos

Boksi, ashtu si bursa, është një sport ku më shumë flitet dhe bëhet zhurmë përpara sesa të bëhet lufta. Kjo po kujtohet tepër qartë këto ditë, kur po lakohet një rindeshje mes Flojd Mejuedhër Xhuniorit dhe Mani Pakiaos, ndërsa filipinasi fitoi ndeshjen ndaj Keith Thërmanit dhe u bë kampion i botës në moshën 40-vjeçare. Agjenti

Vazhdoni leximin →