Buffon dhe e ardhmja; Juventus e pret në një rol drejtuesi

Dyert e Juventusit për Xhanluixhi Bufon kanë qenë gjithnjë të hapura dhe kjo mund të verifikohet mjaft mirë pas disa muajsh. Në bordin drejtues të Zonjës Vjetër kanë krijuar një vend për portierin 41 vjecar dhe tani i takon pikërisht futbollistit që të vendosë se kur do të kthehet në Torini, një vendim që duket

Vazhdoni leximin →