Botërori i Klubeve, Boban: FIFA po punon për modifikimet

Botërori i Klubeve do të pësojë modifikime të rrënjësishme. Kjo është ajo që ka deklaruar Zvonimir Boban, aktualish zv/sekretar I përgjithshëm I FIFA nga Dubai ku do të mbahet ceremonia e ndarjes së cmimeve të Globe Soccer Aëards. ‘Botërori i Klubeve? Po punojmë që të bëjmë modifikime; FIFA ka detyra dhe detyrime dhe duhet të

Vazhdoni leximin →