Euroleague, mirupafshim në tetor! Anulohet sezoni 2019/20

Basketbolli Evropian gjunjëzohet përballë coronavirusit; sezoni 2019/20 I Euroleague dhe EuroCup, I ndërprerë që në 12 mars për shkak të pandemisë u deklarua zyrtarisht i mbyllur ‘Evoluimi i ndryshëm i pandemisë në vende të ndryshme evropia nuk garanton barazi në kushtet e zhvillimit të stërvitjeve në përgatitje të ndeshjeve zyrtare-lexohet në një komunikatë të ECA.

Vazhdoni leximin →

Vuelta e Spanjës, anulohen 2 etapa në Portugali

Për shkak të situatës së jashtëzakonshme të krijuar nga kriza e Covid-19 dhe për shkak të pamundësisë për të garantuar kushtet optimal të nevojshme për të zhvilluar eventin në terren, administratat e Portos, Matosinhos dhe Viseu në Portugali, në akord edhe me kompanitë organizatore, vendosën që të anulojnë etapat e Xhiros së Spanjës në ciklizëm

Vazhdoni leximin →

MotoGP, Dorna pesimiste: Anulimi I sezonit nuk përjashtohet

Dorna Sports konfirmon se sezoni I Botërorit të MotoGP është në rrezik real dhe këtë e bën në një komunikatë për shtyp. ‘Kompeticionet janë prioriteti ynë kryesor për 2020-lexohet në këtë komunikatë të Dornas-por nëse pandemia coronavorus do të vazhdojë të rrezikojë jetët tona dhe sportin që është në pritje më shumë nga sa mund

Vazhdoni leximin →