ECA, Anjeli: Champions I ri në 2024, por në ekuilibër me turnetë kombëtarë

Andrea Anjeli konfirmon projektin për një Ligë të re Kampionesh dhe këtë e bëri menjëherë pas rizgjedhjes së tij në krye të Shoqatës së Klubeve  Evrooiane deri në 2023. ‘Ishte një mbledhje positive dhe productive-tha Anjelo-të gjithë do të kërkojmë të mbrojmë interesat e kompeticioneve të së ardhmes; nuk ekziston pjesa ime ose një pjesë

Vazhdoni leximin →

Alegri në ikje? Juventusi thotë: Lërini shakatë mënjanë!

Përgjigja erdhi pas disa ditësh historish mediatike, që vetëm “të zotët e punës” dhe ata që i shkruajnë e dinë sesa të vërteta janë. Juventusi vendosi të kërkonte qetësi përpara “provimit të vështirë” të radhës, sfidës për jetë a vdekje ndaj Atletikos në Champions, dhe të sqaronte pozicionin e trajnerit. Presidenti Andrea Anjeli dhe Masimiliano

Vazhdoni leximin →