Andrea Anjeli më në fund vë kurorë me shoqen e tij turke!

Deniz Akalin është një vajzë (grua) e lindur në Stamboll, dhe që është në krah të ish-presidentit të Juventusit, Andrea Anjeli. Nuk ka rëndësi sesi ka nisur lidhja mes tyre, por kjo gjë ka kohë që ka ndodhur dhe çifti ka edhe një fëmijë. Dasma, pra kurorëzimi ka ndodhur tri ditë më parë (29 prill) në Lishiano Nikone (Lisciano Niccone) në provicën e Umbrias. Anjeli është 47 vjeç, por vetëm tani u bind të martohet, ndërsa me Denizin ka dy fëmijë, të dyja vajza.

Sfidanti.al