Edhe UEFA nis hetimet, Juventusi rrezikon Championsin

Problemet financiare dhe të dokumentacionit tek “Zonja e Vjetër” qenkan të thella dhe do të ketë pasoja nga më të ndryshmet. Dorëheqja e presidentit Andrea Anjeli dhe e 10 anëtarëve të bordit nuk është fundi, por vetëm fillimi i fundit. Përveç hetimeve penale dhe sportive në Itali, do të ketë hetim sportiv edhe nga UEFA,

Vazhdoni leximin →

Jo çfarë është e mirë për Juventusin, është e mirë për Italinë!

Dikur thuhej, “çfarë është e mirë për Familjen Anjeli, është e mirë për Italinë”. i tillë pushteti i milionerëve të hershëm, themelues të FIAT-it, dhe i tillë dominimi i Juventusit në futbollin e fqinjëve tanë të Perëndimit. Gjithsesi, pas një historie më shumë se 120-vjeçare, dhe pas triumfeve të jashtëzakonshme në Apenine, “Zonja e Vjetër”

Vazhdoni leximin →