Volanski donte edhe 4 milionë USD për një spektakël të zbrazët!

Dikur njerëzit gënjeheshin nga të ashtuquajturit prestigjiatorë, magjistarë, njerëz të filxhanit apo klerikë të ndryshëm që, nën rrobën e pafajshme fshihnin qëllimin për t’u pasuruar me paditurinë e të tjerëve. Sot është pak më ndryshe, nuk ka nevojë të fshihesh, të të vijë turp, apo të rrezikosh dënimin, përveçse disa orë, apo disa ditë izolimi

Vazhdoni leximin →

Kur tallja me tifozët kthehet në tallje për klubet

Mjafton një hyrje e tifozëve në fushë që një skuadër të luajë të paktën 1 ndeshje pa spektatorë. i ndodhi në fillim të kampionatit, Skënderbeut dhe Partizanit, i ndodhi së fundi edhe Tiranës ndaj Kukësit. Bardheblutë pritet të jenë në ndeshjen e ardhshme në shtëpi pa tifozë, pra pa ato pak lekë që mblidhen nga

Vazhdoni leximin →