Cila ishte formula me Balotelin, për  francezët e Nicës

Kanë mbetur të gjithë klubet ku ka luajtur Baloteli me gisht në gojë.  E kishin përcjellur si një pacient të pashërueshëm dhe ajo që po ndodh në Francë, vërteton një terapi të gabuar me të. Nica, ekipi i Marios,  po jeton një përrallë, kurse vetë Baloteli është në qiellin e shtatë. Dhe arsyeja nuk jane

Vazhdoni leximin →

Jo vetëm Baloteli! Falkao i ringjallur pretendon titullin!

Ua kemi ngrënë hakun skuadrave të tjera në Francë. Mario Baloteli dhe Nisa kanë qenë në qendër të vëmendjes (ku shkoi PSG?), por ja që ka edhe personazhe të tjera. Ndër ta një sulmues dikur aq i madh, por prej kohësh i harruar, Radamel Falkao. Kolumbiani, njeriu që pritej të “pushtonte” Spanjën, duket se po

Vazhdoni leximin →