Ultrasit e Lacios: Gra të dashura, qëndroni larg tribunave!

Tifozët fanatikë të Lacios kanë publikuar një letër, në të cilën ata deklarojnë se gratë nuk duhet të qëndrojnë ulur në vendet më të mira në stadiumin “Olimpiko” të Romës, ku i zhvillon zakonisht ndeshjet e veta klubi italian i Lacios. Ultrasit e fan-klubit lacian e kanë fituar më kohë namin e njerëzve agresivë dhe

Vazhdoni leximin →