Rasëll Uestbruk, “Robin Hudi” i basketbollit amerikan!

Ai është një kryengritje ndaj status kuosë. Quhet Rasëll Uestbruk, ka një talent të jashtëzakonshëm, por duket se asnjëherë nuk është vlerësuar si një nga personalitetet e mëdhenj të NBA-së, si Kobi Brajant, Lebron Xhejms, Stefën Kërri apo Kevin Durant. Edhe pse është milioner për shkak se është basketbollist profesionist dhe luan në kampionatin më

Vazhdoni leximin →

Uestbruk ndez NBA-në, Oklahoma harron Kevin Durantin!

Lebron Xhejms mund të jetë “Mbreti”, Stefën Kërri” mund të jetë “vrasësi me fytyrë fëmije”, por NBA ka një personazh tjetër për “Showman”. Njeriu i spektaklit quhet Rasëll Uestbruk, padiskutim emri më i shkëlqyer i sezonit, përveçse basketbollisti më i kompletuar fizikisht dhe atletikisht në ligë. Me 35 pikë të shënuara në koshin e Klipersave

Vazhdoni leximin →