Si mundet që Kosova të fitojë dy të arta olimpike? Pyesni Nora Gjakovën dhe Distria Krasniqin!

Flamuri u ngrit përsëri, dhe u këndua himni. Një tjetër sportiste e Kosovës, Nora Gjakova, fitoi medaljen e artë në Lojrat Olimpike, diçka që kënaq gjithë shqiptarët. Në moshën 28-vjeçare ajo iu bashkua shoqeve të saj si Majlinda Kelmendi dhe Distria Krasniqi, duke u bërë kampione olimpike. Ndërsa flamuri u ngrit në sallën olimpike në

Vazhdoni leximin →