Stadiumi me pallatin…brenda

Kush kritikon arkitektët e stadiumit “Arena Kombëtare” në zemër të Tiranës për shkak të kullës së ngritur ngjitur me kompleksin kuqezi, ndoshta nuk ka parë këtë kryevepër të inxhinierisë austriake. Shikoni pak se si e kanë maksimalizuar hapësirën në periferi të Vienës për të harmonizuar sportin me komunitetin. Pallati i ndërtuar bashkë me shkallët dhe

Vazhdoni leximin →