Sporti në Turqi mes vdekjes, rrënojave dhe shpresave!

Një fatkeqësi e tillë nuk kursen askënd, dhe nuk bën përjashtim as sporti. Në Turqi ka mjaft pjesëtarë të ekipeve të ndryshme që kanë mbetur në rrënoja, që janë të humbur, por edhe që janë shpëtuar. Klubi sportiv i Hatajsporit konfirmon se futbollisti Kristian Acu është gjetur gjallë mes rrënojave. Klubi i hodhi poshtë fillimisht

Vazhdoni leximin →

Italia sportive, plani; futbolli me dyer të mbyllura edhe në veri, F1, noti e golfi rifillojnë të parët

Kjo javë është vendimtare për futbollin në Itali pasi priten vendimet e qeverisë në lidhje me rifillimin e stërvitjeve duke parë se tashmë është dorëzuar edhe protokolli i  FIGC; leja mund të jepet vetëm nga  Ministri i Sporteve dhe ai i Shëndetësisë dhe në emër të kësaj të fundit foli zv/ministri Pierpaolo Sileri që parapriu

Vazhdoni leximin →