Barcelona vishet me ar, një fanellë që shkëlqen edhe arkën!

Barcelona është mbuluar me ar nga sponsori. Klubi katalan ka zyrtarizuar marrëveshjen e re me një ndërrmareje tregtare japoneze Rakuten. Flitet për një binzes me miliona, dhe kjo nuk është ndonjë e papritur, sapo ke përmendur emrin e Barcelonës.  Duke filluar qysh nga korriku 2017-të, në arkën e klubit katalan do të derdhën 55 milionë

Vazhdoni leximin →