Serie A, qeveria jep lejen për stërvitjen individuale të skuadrave

‘Për të mundësuar rifillimin gradual të aktiviteteve sportive, edhe sportistëve  të  disiplinave jo individuale e jo vetëm iu është lejuar aktiviteti sportive individual në zona publike apo private duke respektuar distancën personale të sigurisë prej 2 m dhe duke evituar cdo formë grumbullimi-ky është qarkori që Ministria e Brendshme Italiane iu ka dërguar prefektëve për

Vazhdoni leximin →