Tifozët akuzojnë arbitrat për ndeshjen Bivol-Kanelo!

Jo sepse kanë ndonjë vërejtje për fituesin, pasi kjo gjë ishte e qartë. Ndërsa ndeshja e boksit në Las Vegas ishte në zhvillim e sipër, të tillë si Flojd Mejuedhër dhe shumë të tjerë u hodhën në rrjetet sociale duke vlerësuar se Dmitri Bivol po fitonte dhe se Kanelo Alvarezi po humbiste. Në fund, rezultati

Vazhdoni leximin →