Raporti i UEFA: Klubet humbën 9 mld Euro nga pandemia coronavirus

UEFA publikoi edicionin e 12 të ‘The European Club Footballing Landscape’,  raporti vjetor krahasues për futbollin evropian. Ashtu sic cdo vit tjetër, qeveria e futbollit evropian shpjegon në mënyrë të zgjeruar dhe të saktë panoramën financiare të futbollit në Kontinentin e Vjetër. Por ky edicion përfaqëson provimin e parë të zbulimit sesi pandemia e goditi

Vazhdoni leximin →

Raporti I FIFA; Anglia mbretëresha e merkatos së transferimeve

Angli konfirmohet si padronia absolute e merkatos të transferimeve. Sipas një raporti të FIFA, 3/4 e parave të shpenzuara  bëhen nga skuadrat e 5 kampionateve më të rëndësishme të kontinentit evropian. Behet fjalë për raportin ‘Big 5 Transfer Ëindoë Analysis’ që bën një përmbledhje të lëvizjeve të klubeve të 5 kampionave më të rëndësishëm në

Vazhdoni leximin →