Suso vlen 40 apo 80 milionë euro? Dëgjoni ç’thotë Milani!

Mediat spanjolle nuk kanë dyshim dhe shkruajnë se klauzola e shitjes në kontratën e Susos është 40 milionë euro. Liverpuli qenka gati për t’i paguar këto para që ta rikthejë portugezin në “Anfild” (ku luajti në vitet 2012-2015), por Milani ka dalë fuqimisht kundër. “Jo për 40 milionë, por Suso nuk largohet as për 80

Vazhdoni leximin →